Trouwtrends

Sommige trouwtrends voor 2018 zijn echt gloednieuw en onverwacht, anderen zijn dan weer oude favorieten die terug opduiken of trends van 2017 die blijven hangen in het nieuwe jaar.
Ontdek hieronder enkele toptrends:

Trouwjurken en makeup trends:

1. Illusiehalslijnen

Hoewel dit zeker een populaire trend was in 2017, lijkt het ook tot in 2018 de stijl van veel bruiden te zijn.

Model Noa

2. Millennial blush trouwjurk

Meer en meer bruiden stappen af van de traditionele witte trouwjurk. Blush en zacht roze is helemaal trending. Maar ook zacht champagne en licht narcisgeel zijn fantastisch mooie kleuren die veel huidtinten fris doen opleven.

Bo is zo belle uit de Allure Bridal collectie

3. Trouwjurk met hoge hals

Pippa Middleton heeft ongetwijfeld deze trend gezet in mei vorig jaar. Een bruidsjurk met hoge hals is de perfecte keuze voor bruiden die op hun speciale dag een vintage gevoel willen. Met een halterhals zoals de voorbeelden hieronder, geef je een modernere toets aan je jurk.

 

Links model Liselotte uit de Allure Bridal collectie, rechts Model Camellia uit de Casablanca collectie

4. Spectaculaire ruggen

Face it, als je in de kerk trouwt, dan kijken de genodigden een dik uur op je rug. Dan kan je er beter voor zorgen dat die spectaculair is natuurlijk!

 

Links Bluebell, rechts Liselotte

5. 3D-bloemapplicaties

De nieuwste bruidsjurken tonen multidimensionale accenten die een verbazingwekkende textuur toevoegen en prachtig uitkomen op een ivoren, zacht roze of zelfs narcisgele stof.  Je hoeft niet te trouwen in een botanische tuin om deze bloeiende schoonheden te waarderen..

 

model Azure

6. Sneakers onder je jurk

Not one of my favorites .. Maar toch, meer en meer bruiden verkiezen comfort en willen met volle teugen genieten van hun dag zonder pijnlijke tenen… Gelukkig veranderen de meesten pas van schoen aan de receptie of laat in de avond om de nacht weg te dansen.

7. Bessenlipstick

Een opvallende of zachte bessenlip fotografeert prachtig want door de blauwe ondertoon worden tanden witter bij zo wat alle huidtinten. De perfecte lipkleur voor een herfst- of winterbruiloft! Perzik of zacht roze zijn dan weer mooi voor de lente of zomerbruid.

 

Huwelijksceremonietrends:

Huwelijksceremonies lijken twee kanten op te gaan in 2018:

8. Elegante huwelijksceremonie

Veel bruiden met een grote gastenlijst kiezen voor een traditionele elegante huwelijksceremonie.

9. Huwelijksceremonie buiten

Aan de andere kant zullen sommige bruiden blijven kiezen voor kleinere, meer intieme huwelijksceremonies. Outdoor ceremonies zijn dan perfect en geven een “rustiek” kantje aan je bruiloft. Volgens Bridal Guide zullen rustieke bruiloften trouwens één van de populairste huwelijkstrends voor 2018 zijn.

 

Bruiloft receptietrends:

10. Koper accenten

Meer en meer wordt afgeweken van typisch zilver of goud decor en zilverwerk. Koperen of zelfs marmeren accenten worden verwerkt in het trouwdecor.

 

11. Photo Booth voor trouwgasten

Fotocabines voor bruiloftsgasten zijn in de loop der jaren steeds populairder geworden en ze gaan zeker nog niet verdwijnen. Ze zijn een leuke manier om uw huwelijksreceptie nog interactiever te maken voor jullie gasten. Bovendien zorgen de foto’s ook voor een geweldige herinnering aan je huwelijksdag.

 

12. Hangende bloemstukken

Bloemstukken geven de feestelijke toets aan je trouwzaal of receptieruimte. Veel bruiden kiezen tegenwoordig voor hangende bloemstukken. Dansen onder een hemel van rozen, lijkt het je wat?

 

13. DIY Drink Bar

Een andere geweldige manier om jullie receptie interactief te maken, is met een heuse doe-het-zelfbar waarbij de bruiloftsgasten hun favoriete drankje zelf maken of tappen. Het scheelt wat in je portemonnee alg je geen volledig bemande bar moet huren. Zet alle ingrediënten klaar, schrijf op een bord de instructies van hoe de drankjes best bereid worden et voilà, nu enkel nog zorgen dat de bruidsmeisjes niet te tipsy worden…

 

 

Aanbevolen bedrijven relevant aan Trouwen

Trouwkostuum Limburg

Trouwpak blauw. Bij de Trouwpakken outlet hebben we een uitgebreide collectie blauwe trouwkostuums tegen lage prijzen! Ontdek de mogelijkheden zoals een trouwkostuum Limburg op onze website. Je zal er ook een unieke collectie herenschoenen vinden.

Coverband Antwerpen

Wil je een band huren die covers brengt voor je huwelijk, verjaardag, bedrijfsfeest of party? Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen

Dj trouwfeest Antwerpen

DJ Trouwfeest – huwelijksfeest gezocht? De trouwfeest DJ verzorgt U feest in stijl. Kies voor een professioneel diskjockey.